Støtteforeningen for Balletskolen Odense

Sidste nyt fra støtteforeningen
Uddeling af støttekroner

November 2020

I den forløbne uge har vi meddelt modtagerne af Støtteforeningens støttekroner, at deres ansøgninger er blevet godkendt. Det skabte naturligvis stor glæde.

Støtteforeningen støtter denne gang SFO og faget Dansk. I dansk vil der blive indkøbt frilæsningsbøger og SFO vil bliver ”klædt på” til meget mere udeleg med 2 nye moon cars.

Vi glæder os allerede til fremtidige arrangementer, så vi hurtigst muligt kan godkende flere ansøgninger fra skolens personale og elever.


Uddeling af støttekroner

Juni 2020

I den forløbne uge har vi meddelt modtagerne af Støtteforeningens første støttekroner, at deres ansøgninger er blevet godkendt. Det skabte naturligvis stor glæde.

Støtteforeningen støtter denne gang fagene engelsk og musik. I engelsk vil der blive indkøbt frilæsningsbøger og musik bliver ”klædt på” til også at kunne udfylde sin plads som skolens praktisk-musiske prøvevalgfag.

Vi glæder os allerede til fremtidige arrangementer, så vi hurtigst muligt kan godkende flere ansøgninger fra skolens personale og elever.


Støtteforeningens allerførste støttekroner går til...

29. maj 2020

Det var med fantastisk glæde og sommerfugle i maven, at støtteforeningen i dag har ringet til de ansøger som har søgt om penge til at fremme den kunstneriske udvikling og udførsel i "danseskolen" og faglige udvikling i "læseskolen"

Og det var en glædelig nyhed vi kunne bringe og ønske dem alle god pinse med.😊

Støtteforeningens allerførste støttekroner går til:
~ Balletskolens faglokale i musik som ønsker en kraftig opgradering i anledningen af, at faget er valgt til at være eksamensfag
~Engelsk frilæsnings bøger til at låne til eleverne

Nu glæder vi os til at se og vise resultatet efter sommerferien 🇩🇰


Balletskole får pris for sit benarbejde for H.C.Andersen

1. marts 2020

Artikel i Fyens Stiftstidende i dag.
https://fyens.dk/…/hca-pris-balletskole-nytolker-h-c-anders…


Så fik vi de sidste lots solgt online her til aften

29. februar 2020

Af hjertet tak til alle som har støttet op om vores velgørenhedsarranegement til fordel for Det Kongelige Teater Balletskolen Odense.

Tusind tak til alle virksomhederne som bidrog til auktionen.


Velgørenheds-samarbejdet med kunstneren Gurskaja forsætter ...

Januar 2020

I januar, februar og marts vil Restaurant Cro'n igen være udsmykket med malerier af kunstneren Gurskaja.

Det er et velgørenheds-samarbejde til fordel for Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening - Dansens Venner, som er en forening som har til formål at støtte Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense for at fremme den kunstneriske udvikling og udførelse i "danseskolen" og faglige udvikling i "læseskolen".

Samarbejdet mellem kunstneren Gurskaja og Restaurant Cro'n betyder at 30% af salgsprisen doneres til støtteforeningen i udstillingsperioden.

Vi håber I vil få glæde af udstillingen og tage godt imod billederne. I er altid velkommen til at spørge ind til vores samarbejde.


Velgørensheds-samarbejdet

December 2019

2 malerier blev solgt ifm. Gurskaja og Restaurant Cro'n 's velgørensheds-samarbejde i novemeber og december måned 2019 yes

Hvilket betyder at Gurskaja donerer hele 3.240,- kr. til Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening -.Dansens Venner smiley

Af heart tusind tak.


Velgørenheds-samarbejde med Kunstneren Gurskaja

November 2019

I november og december vil Restaurant Cro'n være udsmykket med malerier af kunstneren Gurskaja.

Det er et velgørenheds-samarbejde til fordel for Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening - Dansens Venner, som er en forening som har til formål at støtte Det Kongelige Teater - Balletskolen Odense for at fremme den kunstneriske udvikling og udførelse i "danseskolen" og faglige udvikling i "læseskolen".

Samarbejdet mellem kunstneren Gurskaja og Restaurant Cro'n betyder at 30% af salgsprisen doneres til støtteforeningen i udstillingsperioden.

De håber at gæsterne vil få glæde af udstillingen og tage godt imod billederne. I er altid velkommen til at spørge ind til vores samarbejde.


Online tilmelding

Oktober 2019

Kære medlemmer.

Så kom vores online tilmeldingslink endelige op at kører, og det gør det meget nemmere for jer at melde jer ind i støtteforeningen og blive en del af fællesskabet og gøre en forskel for Det Kongelige Teater Balletskolen Odense


Støtteforeningen til Det Kongelige Teater Balletskolen Odense har indgået en sponsoraftale med OK...

Oktober 2019

... som gør det muligt for lokale bilister at støtte balletskolen ~ helt uden at det koster ekstra.
Det er ikke et traditionelt miks af stilarter, der møder hinanden på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Her er det både dans, dannelse og uddannelse, der danser sammen, og det er vigtigt, mener skolens støtteforening.

Derfor glæder de sig over at have indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

”Pengene skal være med til at støtte balletskolen økonomisk for at fremme den kunstneriske udvikling og udførelse i ’danskeskolen’ og den faglige udvikling i ’læseskolen’,” forklarer Gitte Pedersen, som er kasserer i støtteforeningen. 

Tank og støt
Aftalen er simpel. Man kan støtte balletskolens støtteforening med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Desuden får støtteforeningen yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte balletskolen med i alt 10 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Lokale aktiviteter er OK
OK har gennem mange år støttet det lokale, danske foreningsliv. Støtten går til forskellige foreninger, lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter foreningslivet, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor har det altid virket naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet i foreningerne. 

”Lige nu har mere end 1700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.  

Fakta om OK og sponsoratet:

  • OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 12.000 kunder og forhandlere
  • OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer
  • OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet. Foruden sporten støtter OK bl.a. arbejdet i SOS Børnebyerne samt Dansk Handicap Idræts-Forbund

Støtteforeningen har indgået en sponsoraftale med FynskSupport...

Oktober 2019

... hvilket betyder at du støtter Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening - Dansens Venner via dit el- og gasforbrug.

Kære medlemmer.

Vi er tilmeldt Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Det betyder, at du kan blive sponsor i vores klub ved at købe din el og gas hos Energi Fyn. Hvis du vælger produkterne FynskSupportEl og FynskSupportGas, så giver Energi Fyn henholdsvis 2 øre/kWh el og 6 øre/m³ gas som din husstand bruger til klubben. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris. Energi Fyn betaler. 

Det kan nå at blive til mange support-kroner, hvis der er mange, som støtter os. Du kan også støtte som erhvervsdrivende – virksomhedens forbrug må dog højst være 100.000 kWh el og 25.000 m³ gas om året.

Du kan tilmelde dig på www.fynsksupport.dk og husk at vælge Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening – Dansens Venner, som den forening, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke får din el eller gas fra Energi Fyn i dag. Det koster ikke noget at skifte til FynskSupportEl og FynskSupportGas og abonnementet er kun 12,50 kroner inkl. moms pr. måned og der er ingen binding.

Du får din el og gas leveret på sædvanlig vis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupport.dk. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte bestyrelsen eller Energi Fyns kundecenter på tlf. 70 13 19 00.

Med venlig hilsen

Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses Støtteforening – Dansens Venner