Støtteforeningen for Balletskolen Odense

Gin Adventskalender fra Møn

Lækker advent kalender fra "Isle of Møn" Indeholder: 4 x 10 cl. Gin 3 x 20 cl. Tonic 1 x 20 cl. Lemonade i flot indpakning

399 DKK

Rom Adventskalender fra Danske Skotlander Rum

Lækker Rom Adventskalender fra Skotlander Rum Indeholder 4 x 5 cl. Great Dane Rum samt lækkert NEAT romglas. "Kom med på en rejse i rommens verden, med fire stilarter indenfor rom. 🥃Den søde 🥃Den stærke 🥃Den krydrede 🥃Den traditionelle Du får altså det bedste af to verdener. "En klassisk sød rom i caribisk stil med et strejf af dansk verdensklasse."

249 DKK

Bambusa klassiske sokker, sort (5 par)

Halledusa - så er der Sokker fra Bambusa !! * Unisex & one-size 38-45 * Tør fødderne på varme dage... Bambus sokker holder dine fødder tørre og lugtfri. Kjolesokken er stilfuld, blød og behagelig. Du vil trives, selvom du har klamme sko på. Perfekt pasform & Silkeblød mod huden * 74% bambusviscose, 17% polyester, 5%nylon, 4% elestane * Hvorfor alle elsker Bambusa-sokkerne: Hemmeligheden ligger i detaljerne. Bambusviscose giver den blødeste fornemmelse. Sokkerne er luftige, sidder meget godt og passer til hele familien. * Kompromisløs kvalitet: Vi er stolte af vores sokker og tilbyder kvalitets garanti som giver tryghed i salgs samarbejdet. * Bevidst miljøvalg: Bambus er en bæredygtig råvare, der ikke behøver gødning, sprøjtemidler eller kunstig vanding. * Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, Miljøvenlig sæbe anbefales, Skyllemiddel er ikke nødvendigt.

150 DKK

Bambusa Ankelsokker, sort (7 par)

Halledusa - så er der Sokker fra Bambusa !! * Unisex & one-size 36-44 * Ankelstrømpen er lavet med fokus på pasform og kvalitet. Det er luftigt og blødt. Med silikonepladen indlejret i hælen passer sokken ordentligt. Perfekt pasform & Silkeblød mod huden * 70% bambusviscose, 18% spandex, 12%nylon * Hvorfor alle elsker Bambusa-sokkerne: Hemmeligheden ligger i detaljerne. Bambusviscose giver den blødeste fornemmelse. Sokkerne er luftige, sidder meget godt og passer til hele familien. * Kompromisløs kvalitet: Vi er stolte af vores sokker og tilbyder kvalitets garanti som giver tryghed i salgs samarbejdet. * Bevidst miljøvalg: Bambus er en bæredygtig råvare, der ikke behøver gødning, sprøjtemidler eller kunstig vanding. * Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, Miljøvenlig sæbe anbefales, Skyllemiddel er ikke nødvendigt.

150 DKK

Bambusa Ankelsokker, hvid (7 par)

Halledusa - så er der Sokker fra Bambusa !! * Unisex & one-size 36-44 * Ankelstrømpen er lavet med fokus på pasform og kvalitet. Det er luftigt og blødt. Med silikonepladen indlejret i hælen passer sokken ordentligt. Perfekt pasform & Silkeblød mod huden * 70% bambusviscose, 18% spandex, 12%nylon * Hvorfor alle elsker Bambusa-sokkerne: Hemmeligheden ligger i detaljerne. Bambusviscose giver den blødeste fornemmelse. Sokkerne er luftige, sidder meget godt og passer til hele familien. * Kompromisløs kvalitet: Vi er stolte af vores sokker og tilbyder kvalitets garanti som giver tryghed i salgs samarbejdet. * Bevidst miljøvalg: Bambus er en bæredygtig råvare, der ikke behøver gødning, sprøjtemidler eller kunstig vanding. * Vaskeanvisning: Maskinvask 40 grader, Miljøvenlig sæbe anbefales, Skyllemiddel er ikke nødvendigt.

150 DKK

SMILfondens Julekalender 2020

Støt Smilfonden

Køb din julekalender her:

Når du køber SMILfondens julekalender, støtter du kronisk og alvorligt syge børn, der er indlagt på landets hospitaler i julen.

SMILfonden er en velgørende forening, som blev etableret af foreningens direktør, Sisse Fisker, i 2014. Foreningens mission er at skabe værdifulde fællesskaber og øge livskvaliteten for familier med alvorligt og kronisk syge børn på tværs af diagnoser.

Børnene og deres familier får en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne.

En af vores aktiviteter på hospitalerne er SMILfondens julemission. Julemissionen spreder julestemning for de børn, der er indlagt på hospitalerne i julen. Børnene får en pause fra sygdom, så de kan mærke, at det er jul. Det er dage med koncerter, kreative juleaktiviteter og masser af smil på landets børneafdelinger.

Overskuddet fra salget af dette års SMILjulekalender går blandt andet til SMILfondens julemission.

TAK FOR DIN STØTTE

Vinderlod(julekalender) skal være Støtforeningen i hænde senest d.15-01-2021.

Hvad kan du vinde?

 • 1 gavekort til Netto – Værdi: 25.000 kr.
 • 1 gavekort til Comwell Hotels – Værdi: 5000 kr.
 • 25 gavekort til BabySam – Værdi: 1000 pr. stk.
 • 20 gavekort til Elgiganten – Værdi: 500 kr. pr. stk.
 • 10 gavekort til OK Benzin – Værdi: 500 kr. pr. stk.
 • 10 gavekort til Just Eat – Værdi: 500 kr. pr. stk.
 • 10 gavekort til BR – Værdi: 500 kr. pr. stk.
 • 10 gavekort til Espresso House – Værdi: 500 kr. pr. stk.
 • 10 gavekort til Bülow Lakrids – Værdi: 500 kr. pr. stk


Børns Vilkårs Julekalender 2020

Støt Børns Vilkår

Køb din julekalender her:

Når du køber en Julekalender fra Børns Vilkår støtte du rådgivning af udsatte børn og unge på BørneTelefonen

Alt for mange børn i Danmark står alene med deres problemer. Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes – hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet.
På BørneTelefonen har vi tusindvis af samtaler med børn, hvor de fortæller os det, de ikke kan tale med andre om. Det giver en unik indsigt i børns tanker og problemer, som vi handler på.

Vi sikrer, at alle børn har i hvert fald én, som lytter – og vi hjælper børnene med at få den støtte og omsorg, de har brug for. Vi er der for børnene hver dag.

Tak for din støtte

Hvad kan du vinde?

 • Fiat Panda Hybrid  – værdi 115.000 kr.
 • Rejsegavekort til Atlantis Rejser – værdi 50.000 kr.
 • 30 x 4 fribilletter til Lalandia – værdi 1.160 kr.
 • 20 x fribilletter til BonBon-Land – værdi 1.076 kr.
 • 20 x Gavekort til  Stryhns – værdi 1.076 kr.
 • 20 x Gavekort til ECOOKING – værdi 1.000 kr.
 • 10 x Rema 1000 Gavekort  – værdi 500 kr.
 • 10 x Gavekort til GODREAM  – værdi 499 kr.
 • 70 x Gavekort til CIRCLE K – Værdi 170 / 100 kr


Hjerteforeningens Julekalender 2020

Støt hjertebørn

Køb din julekalender her:

Hjerteforeningen og Børnehjertefonden sætter fra oktober til december måned fokus på medfødte hjertesygdomme hos børn og retten til et længere og bedre liv, også selvom man har en hjertefejl.

Overskuddet fra salg af årets julekalender går til børneaktiviteter for hjertebørn og deres familier, hvor de for en stund kan glemme deres hjertesygdom og de bekymringer, der følger med.

Hjerteforeningen arbejder for at gøre hverdagen lettere for familier, der er ramt af en hjertesygdom. Vi tilbyder et stort fællesskab for børn, unge og deres pårørende. Alle i familien kan få oplysning, rådgivning og vejledning for at få en tryg og overskuelig hverdag.

Hele familien rammes, når et barn har en medfødt eller tidligt erhvervet hjertesygdom. Hjerteforeningen står klar med ekspertviden samt erfaring og støtte, der kan hjælpe jer i den svære tid. Vi tilbyder også en klub for børn, unge, søskende og forældre, hvor du kan få gode råd, støtte og tryghed fra andre familier i samme situation.

Hjertebørn og deres familie tilbydes bl.a.:

 • At finde tryghed og støtte i mødet med andre familier, der har en hjertesygdom inde på livet. Man kan blive medlem af Hjerteforeningens Børneklub, eller møde andre i netværket GUCH for unge og voksne med hjertesygdom.
 • At deltage i vores hyggelige aktiviteter og familieweekender, hvor fællesskab og pusterum fra hverdagen er i fokus. F.eks. kan bedsteforældre og børn deltage i Børnebørnenes Madværksted.

Din støtte gør en forskel. Af hjertet tak!

Hvad kan du vinde?

 • 2 x Kildemoes børne & voksencykel
  værdi 10.298 kr.
 • 4 x Kildemoes børnecykel & Garmin Vivomove 3
  værdi 6.898 kr.
 • 2 x Garmin vivo jr.2 & Kildemoes voksencykel
  værdi 6.248 kr.
 • 2 x Sackit høretelefoner & 2 x Royal Copenhagen Termokrus
  værdi 2.398 kr.
 • 4 x Garmin vivofir jr. 2 & gavekort til Danske Hoteller
  værdi 1.999 kr.
 • 8 x Garmin vivofit jr. 2 & Garmin vivosmart 4
  værdi 1.748 kr.
 • 2 x Bezzerwizzer HINT & MOVEit højtaler
  værdi 1.539 kr.
 • 2 x Rainbow farvesæt  & Sabatier knivsæt
  værdi 724 kr.
 • 10 x Select fodbold & gavekort til konditorbager
  Værdi 680 kr.


Danske Hospitals Klovnes Til & Fra - kort 2020

Støt Danske Hospitals Klovne

Køb dine Til & Fra-kort her:

Giv indlagte børn et kærligt pusterum

Når du køber Til og Fra-julekort med skrabelod, støtter du Danske Hospitalsklovnes arbejde for indlagte børn.

En tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt
Hvert år bliver mange børn indlagt på de danske hospitaler. For nogen er det et kort visit, andre en længere periode. Og for endnu andre børn er sygdom et livsvilkår. Når et barn er sygt, er det ofte sygdommen og behandlingen, der sætter rammen for, hvad barnet kan og må. Leg og umiddelbarhed kan blive skubbet i baggrunden af alvor, ubehagelige oplevelser og svære følelser.

Hos Danske Hospitalsklovne arbejder vi for at styrke børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Når vi træder ind i et rum, ser vi de mennesker, der er – børn, pårørende og personale – og reagerer på den konkrete stemning.

Måske er der brug for at omdanne hospitalsstuen til et rum fuld af leg og magi. Måske er der brug for hjælp til at gennemføre en undersøgelse. Eller måske er der brug for, at vi sætter ord og krop på barnets smerte. For mange børn kan hospitalsklovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

Danske Hospitalsklovne er en professionel forening med lønnede og uddannede hospitalsklovne. Vi er afhængige af bidrag fra privatpersoner, virksomheder og fonde for at kunne være der for børnene. Med din støtte kan vi styrke livsglæden og livsmodet hos endnu flere indlagte børn.

Af hjertet tak 

Hvad kan du vinde:

 • 1 stk. Peugeot 208 Edition, PureTech 75 á 149.990 kr.
 • 5 stk. cykelgavekort til HF Christiansen á 10.000 kr
 • 150 stk. gavekort til Bog & idé á 400 kr.
 • 150 stk. gavekort til Matas á 400 kr